Свидетелства

Истински истории

Свидетелства

За първи път дойдох в църквата, когато посещавах сестра си. За мен църквата е оазис, където мога да се освежа с жива вода. Всяка неделя идвам с очакване какво послание ще получа от нашия Господ. Винаги е страхотно. Привилегия е да бъда част от нещо велико! Обезпокоен от дара на спасението, който намерих в Исус, аз имам сърце за автентично богослужение, страстен съм за местната църква и съм на мисия да видя Божието царство, установено на земята. Църква, която обича Бога и хората.

“Чудото на спасението”, от Джон Харел

Това, което ме привлече в църквата, бяха силните семейни отношения. Израснал съм в църквата през целия си живот, но не познавах Самия Христос. Той беше толкова погрешно представен в религиозното „християнство“, което знаех. Когато дойдох в църквата, срещнах истински хора, които обичаха Бога и се обичаха с цялото си сърце – хора, които живеят християнство. Бях обичан от хора, които ме накараха да почувствам, че понякога е добре да не съм добре. Не трябваше да се усмихвам и да се държа с удоволствие. Можех да се счупя и да срещна Исус, който наистина ме обича.

“Чудото на спасението”, от Хелън Харт

Никога не сме били част от църква, която е само началото, така че това е нова територия за нас. Долната линия е, че е страхотно! Невероятно е да виждаме Бог на работа, да събираме хората и да правим парчетата на мястото си. За първи път от години, ние сме наистина развълнувани да бъдем в услуга на неделната сутрин. Не сме се покланяли и не сме се учили, както сега сме в доста време. Всеки е бил топъл и приятелски настроен; но дори по-добре от това, те са истински. Имаме нашето ново църковно семейство!

“Чудото на спасението”, от Джордж Фишър

Контакти/Местоположение

Телефон: (630) 217-7544
Телефон: (847) 630-5546
Имейл адрес: info@bgnewlife.org

Календар/Събития
bg_BGBG